El Comité 21 francés visita Barcelona

L'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona té establert un conveni de col·laboració
Redacció
07/02/2009 - 00:00

Els passats 4 i 5 de febrer una delegació del Comitè 21 francès va realitzar una visita d'estudis a la ciutat de Barcelona. L'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona ha establert un conveni de col·laboració amb aquest Comitè 21 (responsables polítics i tècnics d'ajuntaments, empreses i altres organitzacions), a través del qual els va ajudar a coordinar el programa de la visita.

Dimecres 4 de febrer el Comitè 21 va assistir a una presentació de l'Agenda 21 de Barcelona, que es va realitzar a l'edifici del carrer Urgell de la Diputació. La sessió va anar a càrrec de Miquel Reñé (Departament de Participació de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Barcelona), Marta Kucharski (Secretaria de l'Agenda 21) i Mireia Abril (Secretaria de l'Agenda 21 Escolar). En aquesta jornada es van presentar els respectius programes d'Acció que s'estan duent a terme a la ciutat per avançar en els 10 objectius que marca el Compromís Ciutadà, i es va donar resposta als dubtes i qüestions que plantejava el Comitè. Amb la voluntat d'agafar idees i compartir experiències, el Comitè 21 també va visitar la Torre Agbar de Barcelona, l'Agencia d'Ecologia Urbana i el barri de Poblenou, entre d'altres.

Relacionats

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Butlletí