Corbera presenta la seva campanya de prevenció de residus

El consistori facilita materials i recursos a entitats i associacions
Font: Aj. Corbera
11/12/2008 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Contacteu amb nosaltres: redaccio@sostenible.es

Per tal de conscienciar a la població sobre la importància que té actualment la prevenció de residus, el Servei de Medi Ambient de l'ajuntament de Corbera de Llobregat va presentar el passat dimecres, dia 3 de desembre, els materials i els recursos que el consistori posa a disposició de les entitats i associacions del municipi per aconseguir disminuïr la producció de residus.

L'acte va començar amb la presentació que va fer el President de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, Josep Canals, que va instar als assistents a "prendre consciència sobre la importància d'aquests gestos". Posteriorment, la Tècnica de Medi Ambient de l'ajuntament va fer una introducció de la campanya, adreçada en aquesta sessió molt específicament a les entitats. Al finalitzar la sessió, es va lliurar a cada entitat assistent una carpeta amb les accions i recursos de prevenció de residus, la qual recull una sèrie de consells per a prevenir la generació de residus en actes públics.

Al finalitzar l'acte es va obrir el debat a les entitats per tal que aquestes exposessin quines són les mancances que tenen en matèria de reducció de residus i se'ls va demanar la seva cooperació en tant en quant les entitats i associacions poden vehicular entre els seus associats la necessitat de la prevenció dels residus.

Relacionats

Article

Aquesta caldera proporcionarà aigua calenta i calefacció a tota la zona esportiva (inclosa la piscina municipal) i a l'escola Jaume Balmes

Acte
Notícia

A partir del mes d’octubre els contenidors de recollida selectiva de la zona s’agruparan en illes.

Butlletí