El Prat participa en la campanya ‘Mercats sostenibles’

15/11/2023 - 08:34


 

Fins al 2 de desembre el Mercat Municipal estarà immers en la campanya 'Mercats sostenibles' de la Diputació de Barcelona. Aquesta iniciativa té un clar objectiu la reducció dels plàstics a través de la conscienciació, explicant l'impacte que té i quines alternatives hi ha. Una proposta que compta amb la implicació de l'alumnat de primer d'ESO de l'Institut Salvador Dalí.

«Mercats sostenibles» és una campanya per reduir els plàstics d’un sol ús als mercats municipals, en benefici del medi ambient i de la salut.

Impulsa el comerç sostenible i el consum responsable, posiciona els mercats municipals com a agents de cohesió social i sostenibilitat, i promou la participació de la ciutadania i s’acompanya d’un projecte d’aprenentatge i servei amb els alumnes dels instituts del municipi.

«Mercats sostenibles» és un projecte conjunt de la Gerència de Serveis de Comerç i la Gerència de Serveis de Medi ambient de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els ajuntaments i els mercats municipals.

 


 

Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Article

Les parades del Mercat Municipal proposen accions de millora per reduir l'ús d'envasos de plàstic d’un sol ús.

Article

Els mercats municipals de Sant Joan Despí -mercat de Les Planes i mercat del Centre- participen a la campanya Mercats Sostenibles de la Diputació de Barcelona, que consciencia a les persones usuàries dels mercats sobre la importància de reduir els envasos d’un sol ús.

Notícia

L’Ajuntament de Torrelles de Foix amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf i la Diputació de Barcelona, inicia la campanya “Raons de pes” que fomenta la compra a granel en el comerç local per reduir els envasos d’un sol ús.

Butlletí