Comença la XVIII Setmana Verda de Sant Boi

El programa d'activitats s'emmarca en la celebració d'una dècada de camí cap a la sostenibilitat
Font: Aj. Sant Boi
17/11/2008 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Contacteu amb nosaltres: redaccio@sostenible.es

Avui dilluns dia 17 de novembre ha començat la Setmana Verda de Sant Boi amb una sessió que ha simulat un Ple municipal, on 250 alumnes d'escoles de la ciutat han debatut sobre la mobilitat sostenible amb l'assistència de l'alcalde, Jaume Bosch, i diversos regidors.

Enguany el programa d'activitats de la Setmana Verda s'emmarca en la celebració d'una dècada de camí cap a la sostenibilitat. Fa 10 anys, Sant Boi va començar a caminar cap a un desenvolupament sostenible, amb experiències com l'elaboració de l'auditoria ambiental com a primer pas per a la confecció de l'Agenda 21 Local, la participació en la Xarxa de Ciutats i Pobles per a la Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i el suport al Programa Escoles Verdes de la Generalitat.

Des de fa una dècada s'han fet molts passos endavant en un recorregut on les entitats (de defensa de la natura i protecció del medi ambient, de veïns, infantils i juvenils, de comerciants, etc.) i els centres educatius han tingut un paper destacat. És per això que l'Ajuntament els vol retre un homenatge. L'acte de reconeixement de la tasca realitzada se celebrarà el proper dia 21 de novembre, informa el consistori.

Exposicions, tallers, xocoladada...
D'altra banda, el 18 de novembre començarà una exposició itinerant sobre reciclatge que es podrà veure al Casal de Casablanca fins al dia 25 i al Casal de Camps Blancs fins al 3 de desembre. També estan programats tallers d'educació ambiental sobre reciclatge divertit i les 3R en aquests mateixos equipaments: el dia 22, a les 17 hores, a Casablanca, i el dia 29, a les 11 hores, a Camps Blancs.

El dissabte 22 de novembre, a les 10.30 hores, tothom podrà participar en una xocolatada que tindrà lloc a l'ermita de Sant Ramon. El diumenge, dia 23 de novembre, està prevista una excursió a la Roca Negra i Can Tutusaus, a la vall de Santa Bàrbara.

Relacionats

Article

Re-connecta: un espai per donar una segona vida a petits electrodomèstics i connectar amb la comunitat.

Notícia

Les primeres actuacions es fan a l'escola Antoni Gaudí i al centre cívic La Gralla

Notícia

Els ajuntaments de Sant Boi, Castelldefels, el Prat de Llobregat, Gavà i Viladecans, el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal del Baix Llobregat han presentat el Pla de Sostenibilitat Turística del Delta del Llobregat (PSTD). Aquest projecte transformador i sostenible té com a repte principal millorar el capital natural del sistema turístic i la seva adaptació al canvi climàtic.

Butlletí