Comença el cinquè Fòrum Escoles Verdes a Sabadell

L'objectiu és promoure la participació activa i l'intercanvi d'experiències | El Programa Escoles Verdes cumpleix deu anys
Redacció
04/03/2009 - 00:00

46 Escoles Verdes del Vallès Occidental i una representació de les escoles que participen en els programes d'Agenda 21 escolar de Sabadell i Barcelona participan aquest dimecres, 4 de març, en el cinquè Fòrum Escoles Verdes, que celebra la primera de les trobades territorials d'aquesta edició a la Fira de Sabadell (Vallès Occidental).

Aquests fòrums s'organitzen cada dos anys per promoure la participació activa i l'intercanvi d'experiències entre les escoles que participen en el Programa Escoles Verdes. El Programa, que enguany compleix deu anys, té com a objectiu ajudar els centres a ambientalitzar-se, promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del seu entorn i afavorir l'intercanvi entre els centres que participen en el Programa.

Al llarg de tot el mes de març, està previst celebrar set fòrums territorials, on hi participaran un total de 316 centres educatius, i se celebraran a:

Sabadell: 4 de març, a la Fira de Sabadell
Sant Carles de la Ràpita: 6 de març, al Centre Cultural el Maset
Juneda: 16 de març, al Camp d'Aprenentatge de Juneda
Cabrera de Mar: 18 de març, a l'Alberg Torre Ametller
Ripoll: 25 de març, a l'Hotel d'entitats de Ripoll
Vic: 28 de març, a la Universitat de Vic
Sant Feliu de Llobregat: 31 de març, al Palau Falguera

Dates dels diferents Fòrums Escoles Verdes i programa (PDF)

Municipis: 

Relacionats

Acte
10/04/2024 - 10:00
Masia de Can Coll. Lliçà de Vall
Notícia

Mollet del Vallès ha estat nominat com a finalista al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Notícia

El recinte, propietat de la Diputació de Barcelona, està tancat al públic des del 9 de març per despreniments a la cinglera entre el llac i el Salt del Tenes, ocasionats per les pluges, de fins a 54 mm de precipitació acumulada, després d’un llarg període de sequera.

Butlletí