Comença a Barcelona BioCultura 2009

Es tracta d'una de les fires més importants dedicada als productes d'alimentació ecològica i tots aquells productes o serveis respectuosos amb el medi
Redacció
07/05/2009 - 00:00

Avui 7 de maig comença BioCultura 2009, la fira dels productes ecològics i el consum responsable que es desenvolupa al Palau Sant Jordi de Barcelona. Es tracta d'una de les fires més importants que es celebren a Espanya dedicada als productes d'alimentació ecològica i tots aquells productes o serveis considerats respectuosos amb el medi ambient.

Com cada any, la fira es desenvoluparà en dues àrees, una destinada a l'alimentació i una altra destinada a altres productes i accessoris, com cosmètica, higiene, construcció, tèxtil, reciclatge, llibres, joguines, etc.

L'organització d'aquesta 16a edició de Biocultura a Barcelona espera rebre uns 79.000 visitants, 1.000 menys que en la passada edició. Es calcula que a la fira acudiran uns 620 expositors, dada que també mostra un descens respecte a l'edició de l'any passat, en què van participar 700 empreses.

Fira de les alternatives i el consum responsable
BioCultura 2009 és una bona oportunitat per endinsar-se una mica més en el món de l'alimentació ecològica, conèixer nous productes i serveis, valorar l'esforç que es realitza per al desenvolupament sostenible, etc. Com a cada edició de la fira, es realitzaran diverses activitats paral.leles, tasts i degustacions, conferències i taules rodones al voltant de temes de preocupació creixent, com per exemple els aliments transgènics, el canvi climàtic...

Més informació: Biocultura

AdjuntMida
Image icon biocultura.jpg31.22 KB

Relacionats

Butlletí