Col·loquen el primer tub que captarà aigua per la dessalinitzadora del Llobregat

Tota la conducció, que tindrà 2,2 km, quedarà instal·lada a finals d'aquest mes
Font: Aj. Prat de Llobregat
15/07/2008 - 00:00

Divendres passat es va col·locar el primer dels deu  tubs que conformaran la conducció de la captació d'aigua marina fins a la futura estació de bombament de la dessalinitzadora del Llobregat. Tota la conducció, que tindrà 2,2 km, quedarà instal·lada a finals d'aquest mes.

L'estació de bombament es troba en terrenys de l'antic càmping Cala Gogó, mentre que la planta dessalinitzadora es construeix dins el recinte de la depuradora del Baix Llobregat.

Es tracta d'un dels tubs que van arribar al port de Barcelona en remolcador des de Noruega el mes de maig passat.

Aquest primer tub s'enfonsa de manera controlada i es col·loca dins la rasa que s'ha obert amb aquesta finalitat.

Està previst que la dessalinitzadora comenci a funcionar al maig de l'any vinent.

--
Més informació a la web d'Aigues Ter Llobregat

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Article
 

 

Els premis de Ciutat verda europea i Fulla verda europea tenen l’objectiu de promoure models de ciutat més sostenibles, resilients i saludables. Gavà, al Baix Llobregat, ha estat nominada a Fulla verda europea, un premi al que poden optar els municipis de 20.000 a 100.000 habitants.

Butlletí