Circutor cedirà un comptador d'energia a Viladecavalls

Font: LaTorre
27/08/2012 - 00:00

L'Ajuntament de Viladecavalls ha arribat a un acord amb Circutor que li permetrà reduir la despesa energètica dels edificis i equipaments municipals. L'empresa, que es dedica a l'eficiència energètica i crea sistemes per reduir el consum elèctric de fàbriques i grans instal·lacions, cedirà un comptador intel·ligent d'energia.

El dispositiu indica en temps real el consum elèctric d'un determinat equipament, l'impacte climàtic equivalent en termes d'emissions de CO2 i la despesa econòmica que se'n deriva

 

El pacte s'inscriu en la voluntat del Consistori de buscar fórmules d'estalvi energètic. De moment, es farà una prova pilot al municipi. Segons l'alcalde, Carles Rodríguez, "l'ús d'aquesta eina servirà per conscienciar la població sobre el consum energètic i incentivar bones pràctiques que permetin reduir-ne la despesa".

Etiquetes: 

Relacionats

Article

L'Agència ha fet 383 assessoraments de temàtiques diverses. Aquest dimarts s’ha reunit el Patronat de la Fundació Lleida 21, que ha aprovat la memòria d’activitats i els comptes del 2022. Les Ecoactivitats i Lleida en Viu han registrat xifres de participants prepandèmia.

Notícia

El servei municipal assessora a particulars i a empreses per iniciar projectes de transició energètica i climàtica en els edificis perquè siguin més sostenibles.

Notícia

La Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible de Vic es consolida com a trobada referent a Catalunya

Butlletí