Cerdanyola impulsa el reciclatge del vidre entre l'hostaleria

Es repartiran fins a 200 contenidors dissenyats especialment per a l'ús d'aquest sector
Font: Aj. Cerdanyola
18/11/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Una nova campanya, organitzada per l'ajuntament de Cerdanyola, servirà per impulsar la recollida selectiva de vidre entre l'hosteleria i restauració de la ciutat amb la instal·lació de nous contenidors dissenyats especialment per a l'ús d'aquest sector. En total, es repartiran 200 contenidors.

Els nous contenidors varien el seu disseny i capacitat segons les necessitats dels usuaris. Concretament, l'ajuntament ha posat a disposició dels restauradors uns contenidors amb capacitat de 90 i 120 litres amb  tapa oberta i rodes que estaran a l'interior dels establiments; l'altre tipus de contenidor té una capacitat per a  2,7 m3 i un disseny similar al d'un iglú amb una porta especial amb pany per a l'ús de l'hostaler, tot i que també pot ser utilitzat pel ciutadà, i que s'està instal·lant molt a prop dels restaurants.

Paral·lelament a aquesta actuació, el consistori també aporta material divulgatiu per a la seva distribució en aquells llocs on s'implanti aquesta recollida.

Relacionats

Notícia

Els dies 14 i 15 d'octubre del 2020 s'emetrà en streaming i des de Sant Cugat del Vallès la 3a edició d’acusti.cat, el Congrés d’Acústica de Catalunya. L'esdeveniment comptarà amb diverses activitats de debat i reflexió paral·leles entorn els reptes i dilemes al voltant de la problemàtica del soroll. 

Article

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha reduït a la meitat el consum energètic per climatitzar la piscina municipal coberta gràcies a la instal·lació de 160 panells solars híbrids​

Article
S’ha reduït la potència a equipaments tancats per la COVID-19

Setze ajuntaments es van interessar per la proposta del Servei Comarcal de Gestió Energètica i Aigua (SCGEA) del Consell Comarcal del Vallès Oriental d’ajustar la potència contractada en aquells equipaments que estaven tancats per la COVID-19.

Butlletí