Cerdanyola impulsa el reciclatge del vidre entre l'hostaleria

Es repartiran fins a 200 contenidors dissenyats especialment per a l'ús d'aquest sector
Font: Aj. Cerdanyola
18/11/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Una nova campanya, organitzada per l'ajuntament de Cerdanyola, servirà per impulsar la recollida selectiva de vidre entre l'hosteleria i restauració de la ciutat amb la instal·lació de nous contenidors dissenyats especialment per a l'ús d'aquest sector. En total, es repartiran 200 contenidors.

Els nous contenidors varien el seu disseny i capacitat segons les necessitats dels usuaris. Concretament, l'ajuntament ha posat a disposició dels restauradors uns contenidors amb capacitat de 90 i 120 litres amb  tapa oberta i rodes que estaran a l'interior dels establiments; l'altre tipus de contenidor té una capacitat per a  2,7 m3 i un disseny similar al d'un iglú amb una porta especial amb pany per a l'ús de l'hostaler, tot i que també pot ser utilitzat pel ciutadà, i que s'està instal·lant molt a prop dels restaurants.

Paral·lelament a aquesta actuació, el consistori també aporta material divulgatiu per a la seva distribució en aquells llocs on s'implanti aquesta recollida.

Relacionats

Notícia
L'ACA i el Consorci Besòs Tordera treballen per salvar la fauna afectada per l’incendi
 

La Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i 11 municipis de la llera del Besòs, s’han reunit avui per avaluar els efectes produïts al riu Besòs per l’incendi de dimecres en una fàbrica de Montornès. Les administracions s’han compromès a tirar endavant un pla de xoc immediat per recuperar la biodiversitat del riu Besòs i fer seguiment de les responsabilitats legals que se’n puguin derivar. L’ACA ja va declarar l’emergència al riu Besòs a causa de la contaminació fruit de l'incendi.

Notícia
La qualitat de l'aigua; noves infraestructures i sistemes informàtics que millorin el servei; o el manteniment i ampliació de les ajudes socials; centren els projectes de futur de l'empresa per als propers anys
Notícia
La jornada ha tingut lloc al Centre BeBusiness Vita de Can Ametller / Foto: Cugat Mèdia

La jornada ha tingut lloc al Centre BeBusiness Vita de Can Ametller / Foto: Cugat Mèdia

Un 'canvi de mentalitat' per deixar el cotxe a casa i invertir en una mobilitat més sostenible. Amb aquest objectiu, l'Ajuntament de Sant Cugat ha organitzat una jornada amb una trentena de persones que representaven empreses, comerços, centres escolars i instal·lacions esportives, lúdiques i culturals, tots els agents implicats en millorar la mobilitat.

Butlletí