Cerdanyola impulsa el reciclatge del vidre entre l'hostaleria

Es repartiran fins a 200 contenidors dissenyats especialment per a l'ús d'aquest sector
Font: Aj. Cerdanyola
18/11/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Una nova campanya, organitzada per l'ajuntament de Cerdanyola, servirà per impulsar la recollida selectiva de vidre entre l'hosteleria i restauració de la ciutat amb la instal·lació de nous contenidors dissenyats especialment per a l'ús d'aquest sector. En total, es repartiran 200 contenidors.

Els nous contenidors varien el seu disseny i capacitat segons les necessitats dels usuaris. Concretament, l'ajuntament ha posat a disposició dels restauradors uns contenidors amb capacitat de 90 i 120 litres amb  tapa oberta i rodes que estaran a l'interior dels establiments; l'altre tipus de contenidor té una capacitat per a  2,7 m3 i un disseny similar al d'un iglú amb una porta especial amb pany per a l'ús de l'hostaler, tot i que també pot ser utilitzat pel ciutadà, i que s'està instal·lant molt a prop dels restaurants.

Paral·lelament a aquesta actuació, el consistori també aporta material divulgatiu per a la seva distribució en aquells llocs on s'implanti aquesta recollida.

Relacionats

Notícia

El Consell Comarcal elaborarà aquest mandat un Pla d’acció per la Millora de la Qualitat de l’Aire per frenar l’augment de la contaminació a la comarca, a més l'ens supramunicipal ha declarat l’emergència climàtica al Vallès Occidental i crearà una taula política i una de tècnica sobre aquest àmbit.

Acte
16/09/2019
Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32). Montcada i Reixac
Notícia

Del 15 al 22 de setembre Sant Cugat viurà novament una setmana plena d’activitats per fomentar una mobilitat més sostenible i segura. L’objectiu és impulsar entre la ciutadania l’ús dels mitjans de transport sostenibles i, en particular, el transport públic, la bicicleta, la mobilitat a peu i els vehicles elèctrics.

Butlletí