Catalunya participa a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb més de 500 activitats

Més de 80 municipis de la Xarxa de Ciutats i Pobles per la Sostenibilitat participen a la Setmana
Font: Agència de Residus de Catalunya
11/11/2011 - 00:00

Per tal de conscienciar la ciutadania de la importància de generar menys residus, un centenar d'entitats entre administracions públiques, associacions, empreses, escoles, universitats, residències de gent gran, hospitals, etc. organitzen més de 500 activitats del 19 al 27 de novembre de 2011 en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a tot Catalunya.

L'Agència de Residus de Catalunya en coordinació amb 34 regions de 20 països organitza la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que se celebraran amb més de 6.000 activitats arreu d'Europa i més enllà. Aquestes activitats tenen per objectiu demostrar com es poden reduir els residus en el nostre dia a dia.

Durant la Setmana, es podrà intercanviar roba, llibres o joguines, a reparar petits electrodomèstics, passejar en bicicleta per les activitats, cuinar amb restes de menjar de la mà de grans xefs, conèixer bones practiques per generar menys residus, assistir a cinefòrums, gaudir de performance de roba, col.laborar al Clean Up Day de Collserola... Cal destacar que més de 80 municipis de la Xarxa de Ciutats i Pobles per la Sostenibilitat participen a la Setmana.

Sostenible prepara un especial per agrupar tota la informació de les activitats que celebraran els diferentes municipis i ciutats, que comptarà també amb reportatges i entrevistes. 

 

Podeu consultar l'Agenda d'Activitats de la Setmana

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Durant la Setmana Europea de Prevenció de residus les 19 escoles que formen part d'Escoles + sostenibles de Sant Feliu han dut a terme diferents accions simbòliques per visibilitzar aquest projecte.

Acte
12/12/2023 - 09:00
El Born Centre de Cultura i Memòria. Plaça comercial, 12. Barcelona.
Article


 

Fins al 2 de desembre el Mercat Municipal estarà immers en la campanya 'Mercats sostenibles' de la Diputació de Barcelona. Aquesta iniciativa té un clar objectiu la reducció dels plàstics a través de la conscienciació, explicant l'impacte que té i quines alternatives hi ha. Una proposta que compta amb la implicació de l'alumnat de primer d'ESO de l'Institut Salvador Dalí.

Butlletí