Calders comença a repartir lots per a la recollida selectiva domèstica

El lot consta de tres bosses per al triatge i un recipient per a l'oli usat
Font: Aj. Calders
28/01/2010
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Des d'aquesta setmana, l'ajuntament de Calders ha començat a repartir entre els seus veïns i veïnes un lot per a la recollida selectiva domèstica, format per tres bosses per al triatge i un recipient per a la recollida de l'oli vegetal usat. De les tres bosses n'hi ha una de blava per a separar el paper ( paper de diari, cartrons, fulls... ), una de groga per als envasos ( envasos plàstics, llaunes, bosses, paper d'alumini, taps... ) i una tercera per al vidre. Aquestes bosses serveixen per poder fer la tria ja des de casa.

Quant al recipient per l'oli, reutilitzable, incorpora un filtre per evitar que l'oli estigui molt brut. Un cop ple es pot anar a buidar a la deixalleria mòbil o bé a qualsevol de les deixalleries locals del Bages.

Municipis: 

Relacionats

Notícia
És el darrer municipi, dels tres que formen part del pla, que faltava que posés en marxa el sistema

Balsareny completa des de finals de juny el pla pilot que el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus va posar en marxa a final de l'any passat d'implantació d'un sistema pioner a Catalunya de recollida de deixalles mitjançant els anomenats contenidors intel·ligents. Un model basat en l'ús restringit i personalitzat d'alguns dels contenidors, mitjançant targetes magnètiques. De fet, Balsareny ja ho tenia en pràctica als barris de Cal Nosa i Cal Rata, però el que es va engegar ahir va ser la implantació a tot el nucli urbà, que a més és el més gran dels que prenen part en aquest pla pilot.

Acte
27/05/2019
Biblioteca d’Artès. Cal sitges. Carrer de les Parres 44. Artès
Article
Contenidors a la cantonada del Passeig amb carrer de la Sèquia | GSV

Contenidors a la cantonada del Passeig amb carrer de la Sèquia | GSV

 Entre la recollida amb contenidors o porta a porta i les aportacions a deixalleries, la ciutadania recicla un 42,2% dels residus que genera

Butlletí