Burjassot mostra el treball realitzat als Horts Escolars a través d’una exposició i jornades de trobada de centres

Font: Ajuntament de Burjassot
20/05/2016 - 09:08

L'Ajuntament de Burjassot ha organitzat del 16 al 27 de maig, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, una exposició de tallers i diferents jornades de trobada intercentres per a donar a conèixer el gran treball que desenvolupen els centres educatius en els Horts Escolars. 

L’exposició es realitzarà com a acte de clausura del projecte socioeducatiu i en la mateixa es van a poder contemplar les manualitats i els murals realitzats pel propi alumnat dels centres, en col·laboració amb la citada associació. El valuós aprenentatge que reben els xavals en aquesta matèria és possible gràcies als Tallers d’Horts Escolars Ecològics i Jardineria Sostenible, impulsats des de la Regidoria en col·laboració amb l’associació Sembra en saó, que es duen a terme en diferents col·legis del municipi.

L’exposició s’obrirà a tots els públics des del dilluns 16 fins al 27 de maig i la inauguració tindrà lloc, amb el propi alumnat del projecte, el dimecres 18 de maig a les 15h. En la mateixa, que comptarà amb la presència de la regidora, es va a comptar amb la participació del CEIP Fernando de los Ríos que explicarà, de primera mà, com ha sigut l’experiència i el que han après durant el curs.

L’objectiu d’aquesta exposició, a més de veure el gran treball realitzat pels menuts de la casa, és el de crear espais de trobada i aprenentatge cooperatiu, a través d’unes activitats on l’alumnat de diferents centres educatius podran compartir les seues experiències en el projecte i posar en valor els aprenentatges obtinguts.

La regidora d’Educació, Laura Espinosa, anima “a totes les famílies i a la ciutadania en general a visitar l’exposició amb les seues filles i fills per a poder descobrir, en les seues obres, la il·lusió de l’alumnat perquè es reconega així també la importància de la seua participació i aprenentatge“.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Gandia ha procedit al lliurament de la clau que dona accés a les Horts socials municipals. Concretament, 78 parcel·les: 37 darrere de l’ermita Martorell i altres 41 al Grau, al costat de l’edifici Innova

Notícia

Les escoles dels municipis mancomunats han començat el curs escolar 2018-19 amb nous projectes i activitats d'educació ambiental, moltes relacionades amb l'hort escolar ecològic i el compostatge. A més d'aquests projectes d'hort escolar, al llarg del curs el Servei d'educació ambiental de la Mancomunitat La Plana ofereix suport i assessorament als centres educatius dels seus municipis, 14 centres d'educació infantil i primària i dos instituts.

Article

 

Les entitats acidH i Salut Mental Gràcia s'encarreguen de la gestió de l’hort amb una desena d’usuaris que ja han fet una primera collita

Butlletí