Barcelona tindrà 194 km de carril bici i 230 km de carril bus el 2018

13/10/2017 - 08:51

Barcelona acabarà l’any 2018 amb 194 km de carril bici i 230 km de carril bus. En l’actualitat, n’hi ha 127 per a les bicicletes i 172 de bus. Les diferents actuacions suposaran, per tant, un augment d’aquestes infraestructures en un 52,8% i un 33,7%, respectivament.

Les dades es van donar a conèixer en la Sectorial de Mobilitat que va tenir lloc el passat 10 d’octubre a la Sala de Plens de la Seu del Districte, i en què es va presentar a Nou Barris el Pla de Mobilitat de la ciutat. Pel que fa a temes estrictament del districte, es va abordar la implantació del carril bici de l’avinguda de Janeiro. Aquesta actuació es farà en tres fases, està previst que acabi al març de l’any vinent, i tindrà 1.252 metres de longitud.

Pel que fa a la xarxa de bus, el pla de mobilitat que s’ha d’executar fins al 2018 preveu que a Nou Barris hi passin fins a 98 línies d’autobús, dues més de les que hi ha actualment. En matèria de carril bus, les actuacions que s’han de dur a terme properament al districte són les del carrer Artesania i Almansa, que juntes sumaran pràcticament un quilòmetre més. Pel que fa a la Via Favència, amb l’obra ja executada, hi ha 722 metres més entre el carrer Artesania i la plaça Karl Marx.

L’acte va acabar amb un torn de preguntes en què els assistents van poder formular i rebre resposta de tots els dubtes en la matèria.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Sota el lema "Obrim carrers" cada primer cap de setmana de mes, diversos carrers principals de la ciutat es tallaran al trànsit i es transformaran en vies pacificades on el veïnat podrà passejar, jugar i fer vida de comunitat.

Notícia
El servei de Bicing arriba per primera vegada a 11 barris perifèrics

En total s’hi instal·laran 22 estacions. Aquesta ampliació territorial forma part de la segona fase de desplegament del nou Bicing, que també incorpora a la xarxa actual 75 noves estacions en zones amb més demanda. Per tant, el Bicing disposarà de 97 noves estacions per millorar el servei i oferir més cobertura.

Acte
11/03/2020 - 09:00
Pati Manning. c.Montalegre, 7. Barcelona

Butlletí