Barcelona Energia abarateix les tarifes de la llum

13/08/2020 - 09:00

Per oferir una tarifa adaptada a les necessitats de la situació post-covid-19, Barcelona Energia aplicarà una rebaixa en els preus de les tarifes fixes del 8% de mitjana, un estalvi anual d’entre 40 i 60 euros en la factura de la llum. 

La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona, que dona servei a més de 1.800 usuaris i usuàries, ofereix una nova tarifa per a comerços i petites empreses.

La mesura de la rebaixa dels costos de la factura de la llum s’afegeix a l’ajornament del pagament de la factura de la llum del segon trimestre del 2020, durant el període de la crisi sanitària de la covid-19. La comercialitzadora elèctrica metropolitana, Barcelona Energia, ha creat una nova tarifa dirigida a autònoms, pimes i comerços i un servei d’assessorament per ajudar-los en l’estalvi energètic. La nova tarifa es pot contractar principalment a través del web de Barcelona Energia.

Barcelona Energia va començar a donar servei a la ciutadania l’1 de gener de 2019. L’operador elèctric metropolità no només compra i ven energia, sinó que també adquireix un compromís amb les energies renovables, ofereix un servei de proximitat amb assessoria personalitzada, utilitza sistemes de transparència en la gestió, aposta per la innovació incentivant l’autoconsum i impulsa la participació ciutadana mitjançant la plataforma Decidim Barcelona Energia.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

L’Agència d’Energia de Barcelona, l’Institut Quatre Cantons, l’associació de famílies del mateix institut i l’Associació de Veïnes i Veïns del Poblenou han impulsat la posada en marxa d’una comunitat energètica en aquest barri que aprofitarà l’energia solar a través d’instal·lacions fotovoltaiques. Una iniciativa que s’afegeix a l’impuls d’altres models de comunitats energètiques de la ciutat.

Article

En col·laboració amb la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec), s’ha acordat la creació de l’Oficina de Transició Energètica, dirigida a les pimes i també a microempreses i autònoms. La perspectiva és que rebi entre 200 i 400 sol·licituds anuals d’assessorament i acompanyament per facilitar la transició energètica i l’assoliment real dels objectius associats a la sostenibilitat.

Acte
14/06/2022 - 09:30
Auditori ICGC i Hospital Sant Pau, Barcelona

Butlletí