Barcelona comença l'escola amb 60 centres amb "Camí escolar, espai amic"

Font: Ajuntament de Barcelona
13/09/2013 - 00:00

Els alumnes de Barcelona han iniciat aquest dijous el curs escolar, i cada cop més estudiants disposen d'aquests camins que promouen la mobilitat segura i autònoma. Des del 2011 s'ha passat de 32 a 60 centres amb "Camí escolar, espai amic".

Un total de 60 centres educatius de Barcelona inicien el curs amb un "Camí escolar, espai amic". Aquests camins, que tenen senyalització viària específica principalment de color verd, se situen sempre al voltant de centres educatius i ofereixen a l'alumnat la possibilitat d'anar o tornar a peu de l'escola o l'institut, sols o en grup, de manera més autònoma, saludable, segura i sostenible.

Els "camins escolars, espais amics" s'impulsen des de l'Ajuntament de Barcelona i s'hi impliquen tant les escoles com el teixit comercial i social dels barris on se situen els centres educatius.

"Des del principi d'aquest mandat estem treballant amb l'objectiu de dotar més de cent escoles de la ciutat de 'Camí escolar, espai amic' i garantir, d'aquesta manera, que molts més nois i noies de la ciutat tinguin també la possibilitat de desplaçar-se de manera més segura, saludable i sostenible", ha explicat el regidor d'Educació i Universitats, Gerard Ardanuy. I ha aprofitat per demanar la col·laboració dels conductors i vianants per respectar aquests espais.

Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí