Aprovat el Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible de Sant Boi

L'objectiu és reduir en un 20% les emissions del municipi l'any 2020
Font: Aj. Sant Boi
24/11/2009

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat acaba de fixar les accions que es posaran en marxa per aconseguir reduir un 20% les emissions de CO2 abans de l'any 2020. Aquestes mesures formen el Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES) que ha aprovat per unanimitat el Ple municipal de novembre celebrat el dia 23.

El PAES de Sant Boi respon al compromís adquirit amb l'adhesió del municipi al Pacte d'alcaldes i alcaldesses per a l'energia sostenible, segons el qual, abans de 2020, el municipi reduirà un 20% els gasos d'efecte hivernacle, incrementarà un 20% l'eficiència energètica i produirà un 20% de l'energia per mitjà de fonts renovables.

Per aconseguir-ho, l'ajuntament planteja mesures que aplicarà als àmbits on té competència directa, com són l'enllumenat públic o la gestió d'equipaments. També incidirà en el transport públic, la gestió dels residus o l'edificació, entre altres.

Més sensibilització
Alhora, el pla preveu augmentar les accions de sensibilització ciutadana (com, per exemple, la represa de la realització d'auditories ambientals a les llars) que permetin a les famílies aconseguir un important estalvi econòmic, a la vegada que es redueixen les emissions de CO2 i es millora la qualitat de vida.

Més informació: Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible de Sant Boi | Especial Pacte d'Alcaldes/esses a Sostenible.cat

Relacionats

Notícia

Sant Boi de Llobregat i Tarragona, a través de la companyia d'aigues EMATSA, han participat conjuntament amb els ajuntaments d'Alcobendas, Castelló, Paterna i Ermua a la "Agenda urbana i innovación sostenible".

Acte
02/12/2019
Davant del Mercat municipal de Viladecans
Acte
15/11/2019
Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

Butlletí