Aprovada la Declaració d’emergència climàtica i Agenda 2030 de Sabadell

25/02/2020 - 08:15

El Ple Municipal de l'Ajuntament de Sabadell del mes de febrer va aprovar la Declaració d’emergència climàtica i Agenda 2030 de Sabadell, amb la qual l’Ajuntament es compromet a lluitar per la mitigació i adaptació al canvi climàtic.

La Declaració planteja un text introductori així com deu punts d'acords on queden establerts els compromisos acordats que recullen projectes i iniciatives per assolir el balanç net zero d'emissions a escala local no més tard del 2050, a més d'altres setze accions estratègiques.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia
Foto Geoffroy Mauvais/IUCN

Foto Geoffroy Mauvais/IUCN

En els últims mesos, la comunitat científica ha encès les alarmes sobre el col·lapse de la biodiversitat i l'emergència climàtica que travessa el nostre planeta. Els científics i la majoria dels governs estan d'acord en què el món afronta una crisi ambiental sense precedents, amb un gran nombre d'espècies a la vora de l'extinció i temperatures globals en augment.

Notícia
L'Ajuntament subvencionarà el 50% per la compra de bicicletes, elèctriques incloses

Sant Cugat obre 42 línies de subvencions per lluitar contra el canvi climàtic. L’objectiu és alinear l’actuació municipal amb la ciutadania i potenciar l’estratègia davant la lluita contra el canvi climàtic.

Acte
25/05/2021
Fira de Barcelona

Butlletí