Aigües de Barcelona bonificarà l'aigua dels solars inclosos en el programa Pla Buits de l'Ajuntament

Redacció
16/01/2016 - 00:00

El director general d'Aigües de Barcelona, Ignacio Escudero, i la comissionada d'ecologia de l'Ajuntament de Barcelona, Eva Herrero, han signat aquest 15 de gener un conveni de col·laboració per bonificar el subministrament d'aigua d'onze solars municipals de la ciutat inclosos en la segona edició del programa Pla Buits.

En virtut d'aquest acord, Aigües de Barcelona assumirà el cost d'instal·lació de les connexions de servei d'aigua als solars municipals que adjudicarà l'Ajuntament de Barcelona en el marc de la segona edició del programa Pla Buits. A més, la companyia bonificarà el consum d'aigua d'aquests solars en 1 l/mal dia, un consum considerat sostenible en funció de les característiques dels solars.

El programa Pla Buits de l'Ajuntament de Barcelona preveu la cessió temporal de diversos solars municipals a entitats públiques i privades sense ànim de lucre, amb la finalitat de destinar-los a usos i activitats d'interès públic o utilitat social, com per exemple l'activitat d'horts urbans per facilitar la integració de persones en situació de risc d'exclusió social. La segona edició del programa té una durada prevista de tres anys. De la mateixa manera, el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Barcelona i Aigües de Barcelona per bonificar els solars inclosos en aquest pla tindrà la mateixa durada, del 2016 al 2019.

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, ha remarcat que "és motiu de gran satisfacció per l'empresa col·laborar amb una iniciativa amb implicació social i territorial, un element bàsic de cohesió social i de benestar dels ciutadans".

Per la seva banda, Eva Herrero, comissionada d'ecologia, ha celebrat que l'Ajuntament de Barcelona"hagi fet possible la implicació de la companyia d'aigües per garantir la viabilitat dels projectes que duran a terme les entitats dels solars en desús".

Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon Ignacio Escudero i Eva Herrero561.6 KB

Relacionats

Butlletí