Afectats per pobresa energètica

Font: Betevé

01/01/2019 - 08:39

La temperatura que hi ha a dins de casa és un dels criteris que s’utilitza per definir el fenomen de la pobresa energètica que, segons un estudi recent de l’Ajuntament, afecta a 170.000 persones a Barcelona.

Són barcelonins que han de passar els mesos de més fred sense posar la calefacció, ajudats de mantes i espelmes per veure-s’hi. Des de l’aprovació de la llei catalana contra la pobresa energètica, però, els afectats estan blindats contra els talls de subministrament. Amb un informe dels Serveis Socials que acrediti la situació de vulnerabilitat de la família, les subministradores no poden efectuar talls en la llum, el gas o l’aigua.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Elaboració d’una eina d’ús obert per ajudar als gestors d’habitatge social (entitats socials) a establir un protocol d’actuació per reduir la pobresa energètica a les persones residents als habitatges

Article

La xarxa mundial de ciutats C40 ha reconegut aquest projecte com una de les cent millors iniciatives contra l’emergència climàtica, recollides en l’informe ‘Cities 100’.

Acte
25/03/2020 - 10:00
Auditori de l'Edifici Vèrtex de la UPC, Barcelona

Butlletí