Acciónatura promou jornades de voluntariat ambiental per a persones grans

El projecte pretén millorar la qualitat de vida de la gent gran promovent l'activitat física i la cohesió social
Redacció
10/12/2008 - 00:00

Sota el lema "Grans persones per la natura", la ONG Acciónatura organitza jornades de voluntariat ambiental per a persones jubilades. Aquest projecte, que compta amb el suport amb la col·laboració d'Obra Social "La Caixa",  engloba diverses jornades en les quals els voluntaris podran visitar els espais naturals on l'ONG realitza tasques de conservació i millora, i participar en la seva restauració a través de diferents activitats i tallers.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar a les persones jubilades l'oportunitat de participar en els projectes d'Acciónatura de restauració del medi ambient. Al mateix temps, també es pretén millorar la seva qualitat de vida, promovent l'activitat física i la cohesió social. En aquest sentit, aquest projecte, a part d'incloure sessions de voluntariat ambiental, també inclou dues jornades de reflexió en les quals es parlarà sobre la importància de tenir un estil de vida saludable a través de la participació i l'activitat física.

Les jornades de voluntariat, que s'iniciaran el 18 de desembre en horari de matí, són gratuïtes i estan obertes a totes aquelles persones jubilades que hi vulguin participar. Es pot consultar la informació del projecte a la web www.accionatura.org o a través del telèfon 93 237 38 02.

Relacionats

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Butlletí