A la Diputació de Barcelona "agafen la bici"

Font: Diputació de Barcelona

21/09/2018 - 08:11

El 20 de setembre, ha tingut lloc l’acció «Agafa la bici» per promoure l’ús de la bicicleta en els trajectes de casa a la feina dels traballadors i treballadores de la Diputació de Barcelona com una opció més per als desplaçaments diaris.

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ha mostrat el suport a l'aposta que fa la corporació per la mobilitat sostenible, sumant-se a la segona edició de l'activitat "Agafa la bici", destinada als treballadors de la institució amb l'objectiu de promoure l’ús de la bicicleta en els desplaçaments a la feina. La iniciativa coincideix amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, que compta també amb participació de la Diputació.

La jornada s’ha desenvolupat sense cap incident i amb la participació de les persones que prèviament s’havien inscrit (unes 85). A les carpes situades als principals recintes de la corporació (Can Serra, Mundet, Pati Manning, Urgell i Maternitat), s’ha fet la recepció dels treballadors i les treballadores que han participat de l’acció, on se’ls hi ha lliurat una petita carmanyola amb un entrepà i on, si així ho han volgut, se’ls hi ha fet una revisió de la seva bicicleta.

A més, s’ha informat de la xarxa de carrils bici que hi ha a la ciutat de Barcelona, i s’ha donat resposta a les preguntes dels usuaris.

Hi ha hagut altres persones que, o bé perquè no disposaven de bicicleta o els hi era complicat agafar la seva, han fet ús de les targetes del Bicing que s’han habilitat per aquesta ocasió.

A l’edifici de Can Serra, cap a les 8.30 h el president de la Diputació, Marc Castells, ha rebut a les persones que arribaven en bicicleta i ha atès les explicacions que les persones expertes que estaven a les carpes feien als participants. També s’ha aprofitat l’ocasió per deixar-li provar una de les bicicletes elèctriques que la corporació té a disposició del personal corporatiu.

En relació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), avui la Diputació de Barcelona ha posat un granet de sorra més en la lluita contra el canvi climàtic (ODS 13), la millora de la qualitat ambiental (ODS 11) i el benestar i la salut dels treballadors i treballadores (ODS 3).


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia
El servei de Bicing arriba per primera vegada a 11 barris perifèrics

En total s’hi instal·laran 22 estacions. Aquesta ampliació territorial forma part de la segona fase de desplegament del nou Bicing, que també incorpora a la xarxa actual 75 noves estacions en zones amb més demanda. Per tant, el Bicing disposarà de 97 noves estacions per millorar el servei i oferir més cobertura.

Notícia

La UITP, que ha fet pública avui la candidatura guanyadora, ha tingut en compte la competitivitat de Barcelona així com el fet que disposi d’un sistema de transport públic i polítiques de desenvolupament urbà referents a nivell mundial

Notícia

El Pacte per a una nova mobilitat laboral a Barcelona és un acord amb les associacions econòmiques i organitzacions sindicals principals que es basa en el compromís de treballar conjuntament per a una mobilitat obligada més eficient, sostenible i segura tant a la ciutat com a l’àrea metropolitana.

Butlletí