A la Diputació de Barcelona "agafen la bici"

Font: Diputació de Barcelona

21/09/2018 - 08:11

El 20 de setembre, ha tingut lloc l’acció «Agafa la bici» per promoure l’ús de la bicicleta en els trajectes de casa a la feina dels traballadors i treballadores de la Diputació de Barcelona com una opció més per als desplaçaments diaris.

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ha mostrat el suport a l'aposta que fa la corporació per la mobilitat sostenible, sumant-se a la segona edició de l'activitat "Agafa la bici", destinada als treballadors de la institució amb l'objectiu de promoure l’ús de la bicicleta en els desplaçaments a la feina. La iniciativa coincideix amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, que compta també amb participació de la Diputació.

La jornada s’ha desenvolupat sense cap incident i amb la participació de les persones que prèviament s’havien inscrit (unes 85). A les carpes situades als principals recintes de la corporació (Can Serra, Mundet, Pati Manning, Urgell i Maternitat), s’ha fet la recepció dels treballadors i les treballadores que han participat de l’acció, on se’ls hi ha lliurat una petita carmanyola amb un entrepà i on, si així ho han volgut, se’ls hi ha fet una revisió de la seva bicicleta.

A més, s’ha informat de la xarxa de carrils bici que hi ha a la ciutat de Barcelona, i s’ha donat resposta a les preguntes dels usuaris.

Hi ha hagut altres persones que, o bé perquè no disposaven de bicicleta o els hi era complicat agafar la seva, han fet ús de les targetes del Bicing que s’han habilitat per aquesta ocasió.

A l’edifici de Can Serra, cap a les 8.30 h el president de la Diputació, Marc Castells, ha rebut a les persones que arribaven en bicicleta i ha atès les explicacions que les persones expertes que estaven a les carpes feien als participants. També s’ha aprofitat l’ocasió per deixar-li provar una de les bicicletes elèctriques que la corporació té a disposició del personal corporatiu.

En relació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), avui la Diputació de Barcelona ha posat un granet de sorra més en la lluita contra el canvi climàtic (ODS 13), la millora de la qualitat ambiental (ODS 11) i el benestar i la salut dels treballadors i treballadores (ODS 3).


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

Un nou atles mostra el potencial per caminar o anar en bicicleta de Barcelona, València, Palma de Mallorca i Granada

Notícia

Ampliació de la xarxa Bicibox

Butlletí