Àger aprofitarà l’aigua sobrant del reg per emplenar la piscina municipal

05/05/2023 - 12:32

Aquesta acció està prevista a curt termini, ja que la piscina es preveu que estigui operativa a principis de juny.

L’alcaldia d’Àger ha decidit que l’opció més sostenible, tant econòmicament com ecològicament, és reutilitzar l’aigua no usada de la font dedicada al reg d’horts. Amb aquesta, s’omplirà la piscina municipal durant aquest estiu.

El cost d’aquest projecte és d’aproximadament uns 1.500 euros, ja que només s’hauria de canalitzar l’aigua, usant una petita bomba per drenar-la de la font, que es troba a 400 metres de la piscina, i una canonada que està en estoc a l’Ajuntament.

D’altra banda, el consistori també ha considerat aprofitar l’aigua, que s’està perdent d’altres fonts, per regar l’arbrat del voltant de la carretera del municipi, la casa del Montsec i l’aparcament a l’entrada del poble.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Notícia

Un cop la Generalitat de Catalunya ha aprovat i publicat el nou Decret per flexibilitzar les mesures a adoptar per la situació de sequera, les diverses associacions municipalistes han valorat les mesures adoptades. En alguns casos es consideren insuficients o impossibles de gestionar per part dels ajuntaments.

Article

L’aigua prové de la depuradora de Sabadell i arriba al municipi en camions cisterna. Properament s’espera poder fer ús també de l’aigua de la depuradora del Prat de Llobregat

Butlletí