Antonio Turiel: “El creixement econòmic no és compatible amb la preservació ambiental”

Entrevista
06/04/2023 - 14:56

L’Antonio Turiel és un científic i divulgador i vam poder conversar amb ell sobre nous models de desenvolupament econòmic ecològic que assegurin un equilibri entre l'activitat de la societat i el respecte pel medi ambient.

L’Antonio Turiel és llicenciat en Física i Matemàtiques i doctor en Física Teòrica per la Universitat Autònoma de Madrid. Actualment és investigador de l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona (CSIC).

Ens trobem amb l’Antonio Turiel després de la seva ponència durant el V Fòrum de Medi Ambient i Món Local que va tenir lloc el 28 de febrer i l’1 de març al TecnoCampus de Mataró, el punt de trobada entre els actors públics i privats per explorar línies de futur en l’àmbit de la sostenibilitat local. Segons ell calen aproximacions per poder desenvolupar nous models de desenvolupament econòmic ecològic que assegurin un equilibri entre l'activitat de la societat i el respecte pel medi ambient.


 

Podeu veure també la seva participació a la taula rodona Repensem la transició energètica?​


 

Relacionats

Acte
23/03/2024 - 20:30
Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Notícia

Un cop la Generalitat de Catalunya ha aprovat i publicat el nou Decret per flexibilitzar les mesures a adoptar per la situació de sequera, les diverses associacions municipalistes han valorat les mesures adoptades. En alguns casos es consideren insuficients o impossibles de gestionar per part dels ajuntaments.

Butlletí