Es posa en marxa l'Oficina d'Acció Climàtica de Montornès del Vallès

10/01/2023 - 11:00

L’espai ofereix assessorament i informació sobre actuacions que promoguin l’eficiència energètica i la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Aquests dies s’ha posat en marxa l’Oficina d’Acció Climàtica, un espai que ofereix assessorament i informació sobre actuacions que promoguin l’eficiència energètica i la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Entre les temàtiques que es poden consultar hi ha les instal·lacions solars o fotovoltaiques, els vehicles elèctrics, les alternatives al gas i al gasoil o les millores als habitatges per evitar el malbaratament energètic i les despeses innecessàries.

Més informació


 

Municipis: 
Vallès OrientalMontornès del Vallès

Relacionats

Article

L'Associació de Municipis de la Riera de Caldes estrena un vídeo promovent la Transició Energètica del territori, en especial, en les empreses situades als polígons industrials.

Article

El tanatori de Granollers ha estrenat recentment una instal·lació fotovoltaica a la coberta de l’equipament que cobrirà el 54% de les necessitats totals d’energia elèctrica d’aquesta instal·lació. 

Article

Està ubicada a Can Comamala i ofereix assessorament a particulars i empreses per transformar immobles perquè siguin més eficients energèticament.

Butlletí