Simpòsium Barcelona Ciutat Europea del Bosc

dimarts, 7 juny, 2022 - 09:30 a dimecres, 8 juny, 2022 - 18:00
Recinte Modernista de Sant Pau

Aquest simpòsium té lloc en el marc de Barcelona i la seva àrea metropolitana com a Ciutat Europea del Bosc 2022. Té per objectiu conèixer els projectes i iniciatives d’experts i expertes de diverses disciplines que treballen per tal de preservar i integrar la natura a les nostres vides, alhora que defineixen un nou model urbà inspirat en els principis dels sistemes naturals.

En concret, treballen en la gestió dels boscos a escala regional, en la definició de noves infraestructures ecològiques metropolitanes, o en la definició dels nous espais públics i edificis que responen als reptes globals actuals relacionats amb la lluita contra el canvi climàtic i el preservació de la vida i la biodiversitat.

Les jornades inclouen la presentació de propostes innovadores, generalment desenvolupades per persones o entitats sense ànim de lucre, que volen millorar les ciutats amb les seves pròpies iniciatives.

Entrada gratuïta amb inscripció previa a bcneuforestcity2022.org

Simpòsium en què es donaran a conèixer projectes i iniciatives d'experts en diverses disciplines que treballen per tal de preservar i integrar la natura a les nostres vides, alhora que defineixen un nou model urbà inspirat en els principis dels sistemes naturals.

Més informació i programa

 


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Canvi climàtic
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Article

L’esdeveniment, que buscava promoure la sostenibilitat i conscienciació ambiental, amb especial atenció a l’ecosistema marí, va ser tot un èxit. En paral·lel, es va presentar el Llibre “El Futur que volem”.

Article

Barcelona destaca com una de les metròpolis més actives en el mapeig de biodiversitat marina en un recompte mundial de natura urbana.

Notícia

El Port Olímpic de Barcelona instal·la vint gabions de bioregeneració dissenyats per afavorir la restauració dels ecosistemes marins. Més endavant se n’avaluaran els resultats per saber si són adequats per a les aigües del litoral barceloní.

Butlletí