Solidança celebra el 25è aniversari

dissabte, 18 juny, 2022 - 10:00 a 18:00
Nau de Sant Joan Despí (C/Raval de les Begudes, 25)

 

Enguany l'organització Solidança celebra els 25 anys i, amb motiu d’aquest aniversari, es farà una festa el proper 18 de juny a la Nau de Sant Joan Despí (C/Raval de les Begudes, 25) per celebrar aquesta nova fita amb totes les persones que ens han acompanyat al llarg d’aquests anys.

Durant la jornada hi haurà diferents activitats per a tots els públics. Durant tot el dia hi haurà tallers, paradetes d’artesania i servei de barra amb beguda i menjar. L’acte començarà a les 10 h amb una  xocolatada i es finalitzarà a la tarda, cap a les 18 h amb un bingo musical per a totes les edats.


Programació 25è aniversari
18 de juny (de 10 a 18 h)

10 h: Xocolatada popular

11 h: Desfilada de roba

12:30 h: Concert Bongo Beat

14 h: Dinar

16 h: Bingo musical

17 h: Karaoke i activitats musicals
 

Més informació

 


 

Destinatari: 
Tots els públics
Etiquetes: 
Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Article

L'alumnat i els centres educatius de Sant Joan Despí seran agents protagonistes en la lluita de la ciutat per mitigar els efectes del canvi climàtic i per transitar cap a un model més sostenible i ecològic

Article

Els mercats municipals de Sant Joan Despí -mercat de Les Planes i mercat del Centre- participen a la campanya Mercats Sostenibles de la Diputació de Barcelona, que consciencia a les persones usuàries dels mercats sobre la importància de reduir els envasos d’un sol ús.

Butlletí