Santa Coloma de Gramenet vol Residus Zero

Font: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

04/04/2022 - 10:41

La gespa del camp de futbol Nou Municipal de Santa Coloma es va omplir el passat diumenge 27 de març de tallers participatius i jocs infantils en el marc de la festa familiar de prevenció i reciclatge de residus, i cura del medi ambient "Santa Coloma vol Residus Zero!".

Un mercat de segona mà, per donar una nova vida a objectes quotidians, al voltant del camp va donar encara més color a una jornada que va comptar amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Grama, la Fundació Tallers, Solidança i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Unes 2.000 persones van passar per l'equipament esportiu per gaudir d'una activitat emmarcada en la celebració a Santa Coloma de "L'Hora del Planeta".


 

Municipis: 
BarcelonèsSanta Coloma de Gramenet

Relacionats

Article

La Taula Plàstic Zero ha celebrat la seva primera sessió de treball per donar continuïtat i ampliar el Compromís Barcelona Plàstic Zero, que recull projectes i accions d’organitzacions diverses que treballen en la reducció dels plàstics d’un sol ús a la ciutat.

Article

Amb l'objectiu d'apropar la deixalleria municipal a cada barri, per fomentar la recollida de residus especials.

Article

Les minideixalleries mòbils que s’apropen als barris ara contaminen menys. S'ha substituït el vehicle del servei per un d’elèctric, que se suma al vehicle de gas que fa servir des de la tardor l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Butlletí