Exposició "L'Espai marí Costes del Garraf"

dimarts, 1 febrer, 2022 - 00:00 a dijous, 31 març, 2022 - 23:59
Centre d'Estudis del Mar. Passeig Marítim, 72. Sitges

L’Espai Marí Costes del Garraf és un dels espais litorals de Natura 2000, la xarxa de la Unió Europea que té per objectiu fer compatible la protecció dels hàbitats naturals amb l’activitat humana que s’hi desenvolupa.

La Diputació de Barcelona col·labora en la protecció de l’Espai Marí per mitjà de la recerca, la difusió i la sensibilització ambiental que es porta a terme des del Centre d’Estudis del Mar de Sitges.

L’Espai Marí forma part d’un extens àmbit natural protegit en el qual s’hi inclouen també els parcs terrestres del Garraf, el Foix i Olèrdola i l’Espai Natural dels Colls i Miralpeix, i pertany al Pla d’espais d’interès natural de Catalunya (PEIN). Està reconegut com a Zona d’Especial Protecció per a les Aus (ZEPA) i com a Lloc d’Importància Comunitària (LIC) per la Unió Europea, gràcies als hàbitats d’interès ecològic que hi acull, com ara la praderia de posidònia.

 Web de l'exposició

Horari: dilluns a diumenges d’11h a 14h


 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Aigua
Educació ambiental

Relacionats

Notícia
8 de juny, Dia Mundial dels Oceans

Nascut l’abril de 1983, el Centre d'Estudis del Mar (CEM) de la Diputació de Barcelona ubicat al barri de Terramar de Sitges és el primer equipament d’educació ambiental marina de l’Estat espanyol.

Acte
08/06/2024 - 00:00
Notícia
El primer equipament d’educació ambiental marina de l’Estat espanyol

40 anys del Centre d'Estudis del MarSituat a primera línia de mar, al passeig Marítim de Sitges, el Servei del Medi Ambient de la Diputació de Barcelona va crear el Centre d’Estudis del Mar (CEM) el 28 d’abril de 1983, amb l’objectiu pioner de fer educació ambiental sobre els valors litorals i marítims mediterranis.

Butlletí