Premi Ajuntament+Sostenible als horts urbans inclusius

17/11/2021 - 12:45

La iniciativa dels horts urbans alts terrats dels equipaments municipals ha estat reconegut als Premis Ajuntament+Sostenible 2021, que distingeixen les deu millors iniciatives sostenibles realitzades per l’Ajuntament de Barcelona. A la ciutat hi ha 8 horts en edificis municipals gestionats per 11 entitats i que cuiden 170 persones amb discapacitat.

L’entrega de premis es va celebrar el 27 d’octubre en el marc de la Jornada Ajuntament+Sostenible, al Parc Zoològic de Barcelona i que va reunir treballadors i treballadores municipals compromesos amb la sostenibilitat.

A la ciutat hi ha 8 horts en edificis municipals gestionats per 11 entitats i que cuiden 170 persones amb discapacitat. L’any 2020 es van recollir 3.600 kg de verdures i hortalisses que es van lliurar a menjadors socials. A Gràcia, hi ha un hort urbà inclusiu al terrat de l’Espai Jove La Fontana. La gestió de l’hort la fan les associacions ATRA i ACIDH, situades al districte de Gràcia.

A més de l’entrega de premis a les deu iniciatives més destacades de la ciutat en l’àmbit de la sostenibilitat, durant la jornada, que va celebrar la seva tercera edició, es va fer un repàs de les accions dutes a terme i es van presentat els projectes tractors del Programa Ajuntament+Sostenible, entre altres qüestions.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Amiant per plaques és una línia d’ajuts de la Generalitat de Catalunya de 40 milions d'euros dirigida sobretot al sector primari i que es farà càrrec del 100% de la despesa.

Article

El Jardí està situat al bell mig del Parc fluvial del riu Ripoll a Barberà del Vallès. El qual es concep com a nucli, pol d’atracció i espai emblemàtic amb un alt valor natural, paisatgístic i històric, on es troben diversos elements a preservar i potenciar.

Article

La transformació de Vallbona, al districte de Nou Barris de Barcelona, permetrà fer créixer el barri i dinamitzar-lo i mantenir-ne alhora l’esperit de la comunitat.

Butlletí