Atles interactiu sobre el canvi climàtic

Font: IPCC

11/08/2021 - 08:54

L'IPCC ha presentat una nova eina per als anàlisis espacials i temporals, de forma dinàmica, de gran part de la informació observada i projectada sobre el canvi climàtic a escala planetària i també per regions. 

El Panell Intergovernamental d'Experts sobre Canvi Climàtic ha publicat l'informe del primer grup de treball sobre bases físiques i científiques del canvi climàtic. 

El mapa interactiu i les dades en que es basa sustenta la contribució del Grup de treball I al Sisè informe d’avaluació.

Teniu tota la informació completa sobre l'informe a la notícia de l'enllaç.


 

Categories: 

Relacionats

Article

20 anys, 20 voltes al sol, 20 primaveres amb els seus hiverns, uns 7000 dies i molts més ha complit el Bicicleta Club de Catalunya (BACC). Per celebrar-ho han elaborat aquest vídeo.

Article

Contaminacio Barcelona, projecte de divulgació científica coordinat per Miquel Ortega Cerdà, per tercer any consecutiu acaba de publicar l’anuari de la contaminació de Barcelona (edició any 2021) on podreu trobar un resum dels fets més destacats de l’any.

Article

La Xarxa metropolitana de refugis climàtics (XMRC) agrupa els equipaments municipals i els espais públics que poden proporcionar condicions de confort tèrmic en episodis de temperatures extremes.

Butlletí