Atles interactiu sobre el canvi climàtic

Font: IPCC

11/08/2021 - 08:54

L'IPCC ha presentat una nova eina per als anàlisis espacials i temporals, de forma dinàmica, de gran part de la informació observada i projectada sobre el canvi climàtic a escala planetària i també per regions. 

El Panell Intergovernamental d'Experts sobre Canvi Climàtic ha publicat l'informe del primer grup de treball sobre bases físiques i científiques del canvi climàtic. 

El mapa interactiu i les dades en que es basa sustenta la contribució del Grup de treball I al Sisè informe d’avaluació.

Teniu tota la informació completa sobre l'informe a la notícia de l'enllaç.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La iniciativa Moment Solar Barcelona ajudarà els veïns i veïnes que vulguin instal·lar panells fotovoltaics al seu habitatge. Una unitat familiar que aposti per l’autoconsum pot reduir la factura de la llum fins al 25%, uns 200 euros d’estalvi anual.

Article

L'Observatori del Deute en la Globalització organitza un grup de lectura i un cicle de formacions i tallers per abordar les dimensions del col·lapse i teixir estratègies de resposta des del suport mutu.

Article

La proposta del 30DEB és: Pedala cada dia del mes l’abril i comparteix-ho a les xarxes socials animant a les teves amistats i seguidors a pujar a la bici.

Butlletí