Sant Esteve Sesrovires fomenta la recollida selectiva

02/07/2021 - 08:00

Amb l’eslògan ‘Triar bé és futur. Comptem amb tu’ l’Ajuntament de Sant Esteve ha presentat el passat 5 de juny, coincidint amb el Dia mundial del Medi Ambient, una campanya per fomentar la recollida selectiva dels residus al municipi.

La presentació va tenir lloc al passeig de les Oliveres i a la pista coberta, amb l’exposició de vehicles de recollida i neteja viària, un taller-photocall amb material reciclat i un espectacle familiar.  

Les activitats van incloure l’exposició de part dels vehicles de recollida d’escombraries i de neteja viària de Geaser, empresa que presta el servei al municipi. Paral·lelament, hi haurà el taller-photocall “Vull un món de colors” a càrrec de Fundesplai i amb el suport de la Diputació de Barcelona. Els infants es van poder disfressar amb diferents elements fets amb material reciclat i fer-se una fotografia mentre els explicaven accions quotidianes que es poden fer per ajudar a preservar el medi ambient. 

Posteriorment, es va celebrar la presentació de la campanya amb l’espectacle familiar “Propers” a càrrec de la companyia Fadunito. Es tractava d’un espectacle divertit, participatiu i reflexiu que parla de la importància del treball en equip, del manteniment dels carrers, i la necessitat de separar bé els residus.

Durant aquesta setmana s’està repartint a les llars un díptic informatiu sobre la campanya i un imant amb informació sobre els serveis gratuïts de recollida de poda i de voluminosos i trastos vells.

L’objectiu de la campanya és conscienciar la ciutadania de la importància de separar bé els residus. Triar bé, dipositar cada residu al contenidor que li correspon comporta beneficis pel medi ambient i la salut, i repercuteix directament en el cost i millora del servei.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Banderes Verdes premia l’esforç de l’hostaleria local i dels ajuntaments amb el reciclatge d’envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic · 215 bars, restaurants i guinguetes de la localitat s’han sumat enguany a la iniciativa en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels i Ecovidrio · La ciutat la va guanyar per primer cop l’any 2021

Article

La plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat ha acollit la presentació i primera enganxada de cartells de 'Per un #SantFeliuNet i ordenat', la nova campanya de recollida d'objectes grans al carrer.

Notícia

Es tracta d’una iniciativa que vol donar suport als professionals d’hotels, restaurants i bars de la ciutat en la correcta gestió dels residus que generen. Informadors d’Ecovidrio visitaran els establiments del sector els propers dies.

Butlletí