Sant Esteve Sesrovires fomenta la recollida selectiva

02/07/2021 - 08:00

Amb l’eslògan ‘Triar bé és futur. Comptem amb tu’ l’Ajuntament de Sant Esteve ha presentat el passat 5 de juny, coincidint amb el Dia mundial del Medi Ambient, una campanya per fomentar la recollida selectiva dels residus al municipi.

La presentació va tenir lloc al passeig de les Oliveres i a la pista coberta, amb l’exposició de vehicles de recollida i neteja viària, un taller-photocall amb material reciclat i un espectacle familiar.  

Les activitats van incloure l’exposició de part dels vehicles de recollida d’escombraries i de neteja viària de Geaser, empresa que presta el servei al municipi. Paral·lelament, hi haurà el taller-photocall “Vull un món de colors” a càrrec de Fundesplai i amb el suport de la Diputació de Barcelona. Els infants es van poder disfressar amb diferents elements fets amb material reciclat i fer-se una fotografia mentre els explicaven accions quotidianes que es poden fer per ajudar a preservar el medi ambient. 

Posteriorment, es va celebrar la presentació de la campanya amb l’espectacle familiar “Propers” a càrrec de la companyia Fadunito. Es tractava d’un espectacle divertit, participatiu i reflexiu que parla de la importància del treball en equip, del manteniment dels carrers, i la necessitat de separar bé els residus.

Durant aquesta setmana s’està repartint a les llars un díptic informatiu sobre la campanya i un imant amb informació sobre els serveis gratuïts de recollida de poda i de voluminosos i trastos vells.

L’objectiu de la campanya és conscienciar la ciutadania de la importància de separar bé els residus. Triar bé, dipositar cada residu al contenidor que li correspon comporta beneficis pel medi ambient i la salut, i repercuteix directament en el cost i millora del servei.


 

Categories: 

Relacionats

Article

És el reconeixement físic i simbòlic que Ecovidrio atorga al municipi que més implicació ha demostrat en la campanya "Moviment Banderes Verdes 2021", convertint-se en el referent del reciclatge d'envasos de vidre, la lluita contra el canvi climàtic i la cura de les nostres costes

Notícia
Foto: El Castell

Foto: El Castell

L'Ajuntament de Castelldefels dona suport a l´Àrea Metropolitana de Barcelona en la campanya de millora de la recollida selectiva dels 36 municipis metropolitans

Notícia

La campanya informativa sobre la implantació del nou model de recollida de residus domiciliaris ha començat sota el lema "A Sant Just, canviem el xip!". La campanya continuarà properament amb accions informatives per donar a conèixer el nou sistema

Butlletí