CicloBCN 2021

dimarts, 5 octubre, 2021 - 00:00 a diumenge, 10 octubre, 2021 - 23:59

Del 5 al 10 d’octubre, la bicicleta serà la protagonista a la ciutat de Barcelona, perquè al seu voltant s’organitzaran diverses activitats que hi estan vinculades. Per començar, i per primer cop, una mateixa ciutat acollirà tres congressos sobre la bicicleta: el Congrés EuroVelo i Cicloturisme 2021, el XVIII Congrés Ibèric “La bicicleta i la ciutat” i el 7è Congrés Internacional de la Bicicleta; tots tres inclouran espais d’exposició, trobades entre professionals, visites tècniques i una àmplia agenda d’activitats a l’espai públic obertes a la participació de tothom, amb l’objectiu de reivindicar el protagonisme de la bicicleta i reafirmar el compromís de les institucions i la ciutadania per fomentar-ne l’ús.

Per la seva dimensió global i capacitat de transformació de ciutats i territoris, la bicicleta contribuirà de manera decisiva a l’assoliment dels reptes actuals i futurs que afrontem com a societat, reptes recollits en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030.

Tot aquest conjunt de congressos i activitats que tindran lloc en el marc del CICLOBCN2021 neix gràcies a la suma d’esforços de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, FEM BICI i ConBici, i al suport de persones voluntàries i entitats ciclistes d’arreu del territori. 

Més informació: ciclobcn21.cat


 

 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

Un nou atles mostra el potencial per caminar o anar en bicicleta de Barcelona, València, Palma de Mallorca i Granada

Notícia

Ampliació de la xarxa Bicibox

Butlletí