Setmana Sense Soroll - #SSSoroll2022

dilluns, 25 abril, 2022 - 00:00 a diumenge, 1 maig, 2022 - 23:59

Del 25 d’abril a l’1 de maig se celebrarà la Setmana Sense Soroll 2022 (SSS2022) amb el lema Abaixem el volum, per a contribuir a millorar la qualitat acústica a Catalunya.

Podeu consultar la web de la SSS2022, en la qual, trobareu els recursos per a fer-ne difusió.

Totes les administracions públiques de Catalunya podran implantar mesures permanents de prevenció i control de la contaminació acústica, dins els seus àmbits d’actuació. Al mateix temps, empreses, centres educatius, centres sanitaris, organitzacions, entitats, biblioteques, etc.,  comptem amb vosaltres per a promoure iniciatives de prevenció de la contaminació acústica.

Us convidem a adherir-vos a la Setmana Sense Soroll i impulsar accions i activitats que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn. Podeu fer la adhesió a través d’aquest formulari.


 

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Categories: 
Contaminació

Relacionats

Notícia

 

Ara, amb les dades a la mà, els districtes de Ciutat Vella, l'Eixample, Gràcia, Sant Martí i Sants-Montjuïc idearan mesures antisoroll adaptades a cadascun dels carrers o places analitzats.

Article

Descobreix amb aquest interactiu com ajudar a la Mutis, la superheroina de la Setmana Sense Soroll, a dir STOP al SOROLL.

Acte
26/04/2023 - 00:00

Butlletí