Palau Avança el primer equipament municipal en disposar de plaques solars

Font: Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

22/01/2021 - 18:17

Abastirà d’energia elèctrica l’edifici i amb l’energia que sobri es revertirà a la xarxa general

L’edifici de Promoció Econòmica Palau Avança compta des del 21 de desembre d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques. D’aquesta manera es converteix en el primer equipament municipal en alimentar-se d’energia neta renovable.

S’han instal·lat un total de 22 plaques al sostre de l’edifici que abastirà d’energia elèctrica els serveis que s’hi allotgen i amb l’energia sobrera que es generi es revertirà a la xarxa elèctrica general, per abaratir la factura de la llum i per proporcionar energia neta a altres edificis.

La instal·lació de les plaques les ha realitzat una empresa local que ha ofert un preu competitiu i que d’aquesta manera també s’ha volgut donar suport al teixit productiu del poble.

Amb aquesta intervenció es pretén reduir la despesa elèctrica i sobretot reduir la contaminació produïda per la producció d’energies fòssils. Està previst que d’altres equipaments municipals es dotin també d’aquesta instal·lació. 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Les persones adjudicatàries podran conrear-les per l’autoconsum durant un termini de tres anys

Notícia
Article

A principis d'aquest any, des de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) es va endegar el programa del Gestor Energètic per ajudar a les empreses dels polígons del territori i els propietaris de les naus en el seu camí cap a l'eficiència energètica.

Butlletí