Assessorament energètic a les empreses a la riera de Caldes

Font: AMERC

26/09/2023 - 08:21

A principis d'aquest any, des de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) es va endegar el programa del Gestor Energètic per ajudar a les empreses dels polígons del territori i els propietaris de les naus en el seu camí cap a l'eficiència energètica.

Ja són moltes les empreses que s'han beneficiat del programa gratuït, però des de l'Associació es vol que més empreses se sumin al canvi i comencin aquest camí. Per això, posen a disposició de les empreses els següents serveis:

- Un assessorament per la retirada de cobertes d'amiant NOU

- Un servei de consultoria, assessorament i suport a la tramitació d'ajuts en eficiència energètica NOU

- Un servei de suport en realitzar tràmits comuns com, per exemple,  no rebre la factura periòdicament de la companyia subministradora NOU

- Un estudi de viabilitat d'energia solar fotovoltaica, geotèrmia, bombes de calor, biomassa... NOU

- Un estudi de viabilitat per fer una compra agregada o crear una comunitat energètica NOU

- Un estudi per optimitzar el consum energètic

- Una diagnosi energètica preliminar

- Un acompanyament per a la posada en marxa o execució de projectes d'eficiència energètica o producció d'energia renovable

Podreu trobar més informació al web del programa

 


 

Municipis: 
Vallès OccidentalPalau-solità i Plegamans
Vallès OrientalCaldes de Montbui

Relacionats

Article

L'Associació de Municipis de la Riera de Caldes estrena un vídeo promovent la Transició Energètica del territori, en especial, en les empreses situades als polígons industrials.

Article

És la instal·lació fotovoltaica d'autoconsum pública més gran de Catalunya i s'ha inaugurat en el marc de la segona edició de l’e-Mobility Experience.

Article
Informació per a comunitats energètiques

El Consell Comarcal del Vallès Oriental posa en marxa un servei d’assessorament energètic per a empreses. Està dirigit a petites i mitjanes empreses dels polígons de la comarca.

Butlletí