Deixa't seduir per la natura

dimecres, 30 setembre, 2020 - 18:00 a 19:30
Activitat virtual


Després de mesos d’incertesa i recolliment ve més de gust que mai retrobar-se amb la natura. Hi ha qui creu que s’ha d’anar molt lluny per aconseguir els espais verds desitjats. Però la realitat és que a la ciutat hi ha centenars d’indrets que ens permeten tornar a connectar amb la natura. 

A través d’imatges i gràcies a les aportacions de persones especialitzades en el verd i la biodiversitat podrem descobrir aquests racons de la ciutat i conèixer-ne els beneficis. 

Coorganitzada amb el Mapa Barcelona + Sostenible.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia.

L'activitat es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom. L'enllaç per accedir a la sala apareixerà en pantalla a la confirmació d'inscripció i s'enviarà també per correu electrònic (en un recordatori) el dia abans de l'activitat a les 19h.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Article

Barcelona destaca com una de les metròpolis més actives en el mapeig de biodiversitat marina en un recompte mundial de natura urbana.

Notícia

El Port Olímpic de Barcelona instal·la vint gabions de bioregeneració dissenyats per afavorir la restauració dels ecosistemes marins. Més endavant se n’avaluaran els resultats per saber si són adequats per a les aigües del litoral barceloní.

Acte
21/04/2024 - 10:00
Jardí Botànic de Barcelona

Butlletí