Deixa't seduir per la natura

dimecres, 30 setembre, 2020 - 18:00 a 19:30
Activitat virtual


Després de mesos d’incertesa i recolliment ve més de gust que mai retrobar-se amb la natura. Hi ha qui creu que s’ha d’anar molt lluny per aconseguir els espais verds desitjats. Però la realitat és que a la ciutat hi ha centenars d’indrets que ens permeten tornar a connectar amb la natura. 

A través d’imatges i gràcies a les aportacions de persones especialitzades en el verd i la biodiversitat podrem descobrir aquests racons de la ciutat i conèixer-ne els beneficis. 

Coorganitzada amb el Mapa Barcelona + Sostenible.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia.

L'activitat es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom. L'enllaç per accedir a la sala apareixerà en pantalla a la confirmació d'inscripció i s'enviarà també per correu electrònic (en un recordatori) el dia abans de l'activitat a les 19h.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Notícia

L'ecòleg Ramon Margalef i López (1919-2004) dona nom a partir d'ara al jardí d'Aclimatació, un dels espais amb més interès botànic de la ciutat, situat al Parc de Montjuïc de Barcelona.

Notícia
L'Ajuntament de Barcelona ha estat un dels guardonats

Nou ajuntaments i dues diputacions del conjunt d'Espanya han estat reconegut per les seves actuacions per impulsar la biodiversitat en els IV Premi de Bones Pràctiques que concedeix la Xarxa d'Entitats Locals +Biodiversitat, Xarxa BIO 

Article

L'Ajuntament de Barcelona va iniciar fa quatre anys un programa de reintroducció d'aquesta espècies protegida a la muntanya, on es calcula que ja hi ha uns 200 exemplars

Butlletí