Jornada: Mites i realitat de les professionals de l'Educació Ambiental en el 2020

divendres, 13 març, 2020 - 09:00 a 14:30
Pati Manning, al Centre d'Estudis i Recursos Culturals. Diputació de Barcelona. C/ Montalegre 7, Barcelona

L’objectiu d’aquesta jornada és conèixer la realitat actual de les persones que treballen aquest sector, i què hem de tenir en compte per a l’elaboració d’un perfil que contingui les competències, valors i actituds de les professionals en l'educació ambiental.

Organitza

Associació Animal Latitude amb la col·laboració de la Cooperativa Resilience Earth, Universitat de Barcelona - Departament de Mètodes d'Investigació i Diagnòstic en Educació (MIDE). Amb el suport de la Diputació de Barcelona, Oficina Tècnica d’Educació i Promoció Ambiental. Gerència de Serveis de Medi Ambient, Àrea d’Acció Climàtica.

Organitzacions convidades:

Àrea d'Educació ambiental, Estratègia i Cultura de Sostenibilitat, Ecologia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona.

Subdirecció General d'Informació i Foment de la Sostenibilitat, Servei d'Educació Ambiental. Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Diputació de Barcelona, Oficina Tècnica d’Educació i Promoció Ambiental. Gerència de Serveis de Medi Ambient, Àrea d’Acció Climàtica.

Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA)


Més informació i inscripcions

Organitzador: info@animallatitude.org

Organitzador: Associació Animal Latitude


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Cartells per a conscienciar i jocs basats en la mímica són dues de les iniciatives que ha preparat l’alumnat dels centres que hi participen. Us expliquem les accions que es promouen en el marc d'aquesta setmana temàtica, que se celebra del 26 d’abril al 2 de maig.

Acte
18/03/2021 - 14:45
Article

La Fàbrica del Sol de l'Ajuntament de Barcelona estrena un nou recurs educatiu i aquest cop el tema principal és l’aigua, un bé escàs de vital importància que cal conservar i no embrutar.

Butlletí