Nova campanya del Consorci de Residus del Vallès Oriental per promoure el reciclatge a les deixalleries

09/12/2019 - 08:00

El José té un terreny a la seva casa i per aquest motiu ha agafat una galleda plena de compost. Es tracta d’un material reciclat que fa la funció d’adob que i que està repartint el Consorci de Residus del Vallès Oriental a 15 deixalleries del territori.

L’objectiu és promoure el reciclatge i la segona vida de tants materials com sigui possible.

A banda del compost, les deixalleries també acullen durant aquests dies unes prestatgeries plenes de llibres per fomentar el reciclatge d’obres literàries.

Ambdues propostes formen part de les activitats que ha dut a terme el Consorci de Residus del Vallès Oriental amb motiu de la setmana de la prevenció de Residus.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Mollet del Vallès és una de les candidatures catalanes que optarà al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Article

L'objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Notícia

Mollet del Vallès ha estat nominat com a finalista al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Butlletí