PlàsTICS, els gestos que cal evitar

14/11/2019 - 08:00

Segons un informe elaborat per l'ONG WWF, la regió del Mediterrani és la quarta productora de plàstic del món. En total, genera uns 24 milions de residus plàstics cada any i l'equivalent a 33.800 ampolles d'aigua es llencen cada minut al mar.

Les xifres són certament alarmants i, per contrarestar-les, és necessari un esforç conjunt entre poders públics i ciutadania. És per això que, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, l’Ajuntament de Barcelona ha decidit impulsar la campanya PlàsTICS, amb l’objectiu de conscienciar sobre l’impacte dels nostres petits gestos i hàbits quotidians sobre la problemàtica generada pel consum de plàstics d’un sol ús.

A partir de dilluns 18 de novembre, la campanya PlàsTICS omplirà diversos espais de la ciutat de Barcelona amb quatre escultures monumentals dels residus de plàstic més representatius. Totes les escultures, elaborades amb poliuretà, aniran acompanyades de faristols informatius i al seu costat hi trobareu informadors ambientals.

Més informació barcelona.cat/plasticzero


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Butlletí