Amb les energies renovables, és possible

Font: IRENA

12/11/2019 - 08:00

És possible crear un futur segur per al clima amb les energies renovables: L’Agència Internacional d’Energies Renovables (IRENA) ens proposa afegir-nos al canvi amb aquesta campanya.

Font d’energia neta #És possible

Les energies renovables i l'eficiència energètica poden proporcionar el 90 per cent de les reduccions d’emissions necessàries per al 2050, i fixar el camí cap a un futur segur per al clima.


Els costos estan baixant #És possible

La disminució dels costos de l’energia renovable ha convertit les renovables en un eix vertebrador competitiu de la descarbonització energètica, un objectiu crucial sobre el clima.

 

Els guanys són tangibles #És possible

Les renovables aporten importants beneficis socioeconòmics i són una pedra angular del desenvolupament sostenible.


 

Relacionats

Article

Barcelona Energia apel·la a la lluita contra el canvi climàtic amb l’ús d’energia renovable.

La comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’àrea metropolitana de Barcelona llança una nova comunicació centrada a conscienciar sobre la necessitat de revertir els efectes de l’escalfament global.

Notícia

El Pla Clima Escola Barcelona consisteix en un seguit d’actuacions de climatització per millorar el confort tèrmic de l’alumnat i els professionals dels equipaments educatius i afavorir la descarbonització i l’autoconsum. 

Notícia

377 científiques i científics espanyols s'han unit en una crida urgent a l'acció a través d'un manifest conjunt, promogut pel Comitè Científic de SEO/BirdLife i titulat Manifest científic per la protecció de la biodiversitat i el desplegament responsable de les energies renovables al territori.

Butlletí