Presentació | Mobilitat a la feina. Un repte pendent

dimarts, 29 octubre, 2019 - 19:00 a 20:30
Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya . c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona

Els desplaçaments a la feina són un dels grans reptes pendents per resoldre bé les necessitats de la mobilitat diària dels ciutadans. L’ATM ha impulsat el Pla de Desplaçaments d’Empresa (PDE) per optimitzar la mobilitat i afavorir modes de transport alternatius al vehicle privat.

En aquest context, organitzem la taula rodona sobre els PDE a propòsit de la publicació de La movilidad al Trabajo: un reto pendiente, escrit per Manel Ferri. Comptarem amb la presència del director general de Trànsit, Pere Navarro, i l’exdirector general de l’IDAE, Joan Herrera, autors del pròleg del llibre.

INSCRIPCIONS

Omple aquest formulari per tramitar la teva inscripció.

Assistència gratuïta. Places limitades.

logo_CaminsDECatalunya_positiu


 

Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia

La UITP, que ha fet pública avui la candidatura guanyadora, ha tingut en compte la competitivitat de Barcelona així com el fet que disposi d’un sistema de transport públic i polítiques de desenvolupament urbà referents a nivell mundial

Notícia

El Pacte per a una nova mobilitat laboral a Barcelona és un acord amb les associacions econòmiques i organitzacions sindicals principals que es basa en el compromís de treballar conjuntament per a una mobilitat obligada més eficient, sostenible i segura tant a la ciutat com a l’àrea metropolitana.

Notícia

Amb el programa “Protegim les escoles”, durant aquest 2020 s’intervindrà en 22 escoles i centres educatius de la ciutat de Barcelona per millorar-ne els entorns i garantir que siguin segurs.

Butlletí