Les i els alumnes de l'Escola Francesc Platón i Sartí d'Abrera commemoren la Setmana de la Terra 2019 amb diferents activitats de conscienciació

10/10/2019 - 08:00

La celebració de la Setmana de la Terra pretén ampliar i diversificar el moviment ambiental al municipi per construir un medi ambient saludable i sostenible; abordar el canvi climàtic, i protegir la Terra per a les futures generacions. 

En el marc de la Setmana de la Terra 2019 que enguany va tenir lloc del 23 al 27 de setembre, les i els alumnes de l’Escola Francesc Platón i Sartí d’Abrera van organitzar diferents activitats de conscienciació sobre el canvi climàtic, el reciclatge i l’ús del transport al municipi. 

En declaracions als companys de Ràdio Abrera, alguns i algunes alumnes de quart de primària del centre van explicar que "per celebrar la Setmana del Clima hem fet un grup cooperatiu i hem realitzat diferents cartells que tracten sobre la contaminació, l'ús dels cotxes i del transport, del llum, sobre el reciclatge i de les conseqüències de no utilitzar elements biodegradables, que estan penjats a la porta de la nostra escola. A més, hem decidit fer aquesta acció perquè totes i tots els nens i nenes de l'escola prenguem consciència i fem tot el possible per respectar el nostre entorn".

Els i les alumnes de 6è de primària també han explicat la seva activitat al llarg d'aquesta setmana de conscienciació i valoren positivament aquest tipus de reivindicacions, ja que "es fan perquè la gent d'Abrera sigui conscient de les conseqüències dels nostres actes i que si no abordem el canvi climàtic, el forat de la Capa d'Ozó es farà més gran, l'oxigen s'acabarà i no es podrà fer res després. Creiem que ho estem fent molt bé i que a l'escola ho estem treballant força perquè nosaltres quan siguem adults reciclem molt, que el planeta no es faci malbé i que el cuidem bé perquè no tenim un altre planeta per viure. A més hem de tenir present la importància del reciclatge i que la Terra ens dóna moltes coses i nosaltres no ho estem aprofitant i el fem malbé".


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Acte
Article

La quinzena Civicus ART SOCIAL I RESPONSABLE va estar organitzada per VicJove, Medi Ambient, Participació, Cooperació de l’Ajuntament de Vic, ACVIC Centre d’Arts Contemporànies i la Creu Roja.​

Acte
08/06/2020

Butlletí