Closing the loop / Tancant el cercle

Font: Closing the Loop i ESADE Creapolis

25/09/2019 - 09:30

Closing The Loop és el primer documental de llarga durada d'abast mundial sobre l’economia circular i les estratègies residu zero. Es va presentar el passat mes de juliol a ESADE Creapolis a Sant Cugat del Vallès.

La pel·lícula és presentada pel Dr. Wayne Visser, expert en sostenibilitat global, en col·laboració amb el director guanyador del premi Telly Award Graham Ehlers Sheldon. La pel·lícula abasta tres continents i inclou comentaris d’experts mundials i centres d’excel·lència com el Fòrum Econòmic Mundial i la Universitat de Cambridge. També es detallen diversos casos innovadors d’economia circular.

El Circle Economy Club (CEC) és un soci de comunicació i promoció de Closing the Loop. Una pel·lícula de Kaleidoscope Futures Lab. i Stand Up 8 Productions.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

La iniciativa “Vallès circular” impulsada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental ha rebut aquest matí el reconeixement del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB) per la seva contribució en forjar aliances multiactor per al foment de l’economia circular

Article

El Govern ha aprovat el Full de ruta de l’economia circular a Catalunya (FRECC) 2030 per accelerar la transició del nostre país envers una economia més circular i justa que maximitzi el valor dels recursos i que actuï com a palanca de la transformació en un marc de col·laboracions entre actors clau. 

Article

El projecte Orgànica circular Mataró aprofita les restes de menjadors escolars com adob dels cultius de les Cinc Sénies

Butlletí