Rubí substitueix cinc vehicles de la seva flota per models híbrids

23/09/2019 - 08:00

Els nous models són Volvo 7900 híbrid i s’incorporaran a la flota aquest any.

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, una iniciativa que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric; i que vol visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Coincidint amb aquesta celebració, l’Ajuntament de Rubí i RubíBus, del grup AVANZA, han presentat els cinc nous vehicles híbrids que properament s’incorporaran al servei de bus urbà, substituint models més antics.

El contracte que regeix aquest servei contempla la renovació periòdica de la flota. L’any 2018 es va acordar la substitució de cinc vehicles per nous models que funcionessin amb tecnologia híbrida. “L’objectiu d’aquesta actuació és millorar el servei que prestem a la ciutadania i, alhora, reduir les emissions de gasos contaminants, contribuint així a assolir els compromisos ambientals adquirits per l’Ajuntament”, ha explicat el regidor de Mobilitat, Rafael Güeto.

Amb el lema Camina amb nosaltres!, la Setmana Europea de la Mobilitat d’enguany anima la ciutadania a moure’s de manera sostenible, saludable i segura: caminar o anar en bicicleta són activitats beneficioses no només per a la salut i pel medi ambient, sinó també a nivell econòmic.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

La via pedalable, que té 750 metres i salva el riu Sec, forma part de la xarxa Bicivia i ha estat cofinançada amb fons europeus FEDER.

Article

Ubicada a la Plaça d’Els Caus, disposa d’una bomba d’aire i diverses eines.

Butlletí