El personal de la Diputació de Barcelona torna a "Agafar la bici"

Font: Diputació de Barcelona

16/09/2019 - 12:48

Des de la Taula de Mobilitat de la Diputació de Barcelona s'ha convocat als treballadors i treballadores a participar en la 3a edició de l'activitat Agafa la bici, prevista per al dijous 19 de setembre, l'objectiu de la qual és promoure l'ús de la bicicleta en els desplaçaments a la feina. 

Des de la Taula de Mobilitat de la Diputació de Barcelona s'ha convocat als treballadors i treballadores a participar en la 3a edició de l'activitat Agafa la bici, prevista per al dijous 19 de setembre, l'objectiu de la qual és promoure l'ús de la bicicleta en els desplaçaments a la feina. L'activitat, que és ja una cita anual, convida a utilitzar aquest mitjà de transport sostenible en els desplaçaments laborals com a alternativa al vehicle privat o corporatiu.

A l'edició de l'any 2018 hi van participar gairebé un centenar de persones, i en l'edició d'enguany ja hi ha inscrites 120 persones. Aquesta tercera edició inclou algunes novetats que, en bona part, són suggeriments dels participants de l’edició anterior. Al costat dels recintes de Can Serra, Mundet, Escola Industrial i Maternitat es muntarà una carpa on s'oferirà un refrigeri als participants, un taller gratuït de manteniment de bicicletes i un aparcament vigilat durant la jornada laboral.

Per altra banda, per tal de fomentar l’ús de la bicicleta entre el personal, la Diputació de Barcelona ha instal.lat nous elements aparcabicicletes als seus recintes:

-          3 nous elements al Recinte Torribera 6 places de bici.

-          4 nous elements a l’entrada de l’Ed.4 del Recinte Escola Industrial 8 places de bici.

-          4 nous elements a l’entrada de l’Ed.26 del Recinte Escola Industrial 8 places de bici.

Finalment, està prevista la posada en funcionament del primer vestidor laboral per a empleats i empleades que venen en bici al recinte d’Urgell, el dia 19 de setembre.

Tot plegat s'emmarca en el Pla de Desplaçament d'Empresa que ja va aorovar el ple de la pròpia Diputació de Barcelona el passat mes d'abril.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Com a operador implicat en la lluita contra l’emergència climàtica i per al desenvolupament sostenible, TMB està avançant cap a una flota de bus de zero emissions incorporant més vehicles 100% elèctrics, d’hidrogen i explorant altres energies netes com l’ús del biometà.

Article
Resultats de l'estudi

El BACC presenta els resultats de la RADIOGRAFIA CICLISTA DE BARCELONA, un estudi que ha analitzat l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la ciutat durant els mesos de setembre i octubre de 2022 i febrer de 2023.

Acte
11/06/2023 - 10:00
Av. Lluís Companys i carrer Aragó. Barcelona

Butlletí