Arenys de Munt enceta una nova estratègia per assolir l’objectiu del 60% de la recollida selectiva l’any 2020

06/09/2019 - 09:00

Actualment a Arenys de Munt el nivell de reciclatge és del 45%, i tot i que s’ha augmentat un 8% respecte a inicis d’any, des de l’Ajuntament es mostren disconformes amb la xifra actual.

L’Alcalde, Josep Sánchez, s’havia reunit amb alguns veïns per tractar la problemàtica de la recollida selectiva.

Per tal d’assolir l’objectiu del 60% marcat per l’Agència de Residus de Catalunya, a banda de les campanyes que es duran a terme, el regidor de Medi Ambient, Jordi Maimí demana la col·laboració del poble.

Aquestes campanyes aniran dirigides a millorar la recollida dels comerços i les industries, ja que son els col·lectius que més residus generen.

Des de l’Ajuntament també faran un major seguiment del funcionament de les àrees d’emergència, i recorden que son zones d’abocament ocasional.

Si finalment, el problema persisteix l’Ajuntament començarà a aplicar les sancions corresponents.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

S'obren els punts de lliurament de les targetes per fer ús dels nous contenidors de recollida selectiva

Notícia

L'Ajuntament de Cunit canviarà el model de recollida de residus actual per un model que combina la recollida porta a porta i els contenidors intel·ligents.

Notícia

Un equip d’Ecovidrio ha posat en marxa la campanya visitant els establiments masnovins per informar-los sobre l’obligació de reciclar i facilitar solucions davant possibles dificultats

 

 

Butlletí