Arenys de Munt

Notícia

La policia, juntament amb la brigada, busca els infractors que no reciclen bé obrint les bosses de deixalles.

Notícia

Actualment a Arenys de Munt el nivell de reciclatge és del 45%, i tot i que s’ha augmentat un 8% respecte a inicis d’any, des de l’Ajuntament es mostren disconformes amb la xifra actual. Per tal d’assolir l’objectiu del 60% marcat per l’Agència de Residus de Catalunya, a banda de les campanyes que es duran a terme, el regidor de Medi Ambient, Jordi Maimí demana la col·laboració del poble.

Notícia

El passat mes de juny va començar a Arenys de Munt la campanya “Tria bé” per informar sobre la importància de fer bé la recollida selectiva, estalviar recursos naturals i evitar l’increment de cànon previst per al 2020 per la Unió Europea si no es compleixen els paràmetres de reciclatge correcte.

Notícia

GUSAM gestiona els serveis municipals que li han estat encarregats per l’Ajuntament: cicle integral de l’aigua, deixalleria, escola bressol i neteja d’edificis.

Notícia

La recollida selectiva porta a porta arriba a les urbanitzacions d'Arenys de Munt de Can Jalpí i Can Sagrera el proper 6 de febrer de 2017. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament pretén incrementar el percentatge de reciclatge al municipi, tot ampliant-lo a aquelles zones on fins ara no tenien el porta a porta.

Article

El segon any de participació de les escoles Sant Martí i Sobirans al projecte Euronet 50/50 ha comportat un estalvi energètic d’uns 6 mil euros.

Article

El rebuig del porta a porta representava el 46% l’any 2013 i s’ha reduït al 30% l’any 2015. La fracció orgànica del porta a porta, per la seva banda, representava el 31% el 2013 i ha estat el 40% el 2015.

Notícia

L’Ajuntament d’Arenys de Munt ha fet una inversió de 35.820,43€ en l'enllumenat públic dels carrers i ha realitzat un estudi sobre els consums d'energia de l'ajuntament amb l'objectiu d'obtenir mesures de racionalització de la despesa energètica .

Notícia

Durant el mes de febrer de 2016 l’Ajuntament d’Arenys de Munt ha iniciat una campanya de sensibilització per a la millora de la gestió de la recollida de residus que tindrà una durada de set mesos.