Universitat d'Estiu de Mercabarna sobre el malbaratament alimentari

dilluns, 1 juliol, 2019 - 00:00 a dimecres, 3 juliol, 2019 - 23:59
Mercabarna

La Universitat d'Estiu de Mercabarna presentarà iniciatives que minimitzen els residus alimentaris a la cadena agroalimentària.

De l'1 al 3 de juliol, Mercabarna es convertirà en un fòrum de debat i de transferència de coneixement entre professionals i el món acadèmic. Serà en el marc de la Universitat d'Estiu que en aquesta segona edició girarà al voltant del malbaratament d'aliments.

Aquest curs gratuït s'adreça a professionals del sector alimentari, que volen estar al dia dels projectes relacionats amb la sostenibilitat mediambiental i el seu impacte dins de les empreses. Per aquest motiu, les ponències de la Universitat d'Estiu seran d'interès per a les firmes de Mercabarna, principalment per a responsables i tècnics que treballen en àmbits com finances, innovació, logística, gestió de residus, responsabilitat social corporativa o comunicació.

Opinions de professionals que van participar a la Universitat d’Estiu 2019

Reptes i oportunitats de la lluita contra el malbaratament

El programa de la Universitat d'Estiu donarà a conèixer iniciatives que s'estan duent a terme per minimitzar els residus alimentaris a la baula majorista i detallista, a la restauració i entre els consumidors finals.

A més, intervindran representants institucionals (l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO), el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, l'Agència Catalana de Residus) i membres de projectes impulsats per la Unió Europea (ECOWASTE4FOOD i REFRESH).

Inscriu-te a la Universitat d'Estiu

Consulta el programa provisional de la Universitat d'Estiu


 

Categories: 
Agricultura
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

El Consell Comarcal del Vallès Occidental inicia el projecte Interreg Europe “Social Food Webs”, per a promoure l’aprofitament alimentari

Notícia

Una iniciativa que ha començat amb una espigolada popular al Parc Agrari del Baix Llobregat.

Notícia

Més de 60 restaurants participaran en la campanya "Aprofitem els aliments" per prevenir el malbaratament alimentari.

Butlletí