Esmorzars saludables i sostenibles a Sant Vicenç de Castellet

Font: Agència de Residus de Catalunya i Canal Taronja Central

07/05/2019 - 09:00

La Marató residu zero, una campanya per promoure l'esmorzar sostenible i saludable i reduir els residus que generen nenes i nens a l’escola.

El Col·legi de Sant Josep de Navàs, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i l’empresa Resid’Ús arriben a la fase final del a la X edició del Premi Europeu de la Prevenció de Residus d’entre 82 nominacions. L’Agència de Residus de Catalunya havia presentat sis candidatures d’entre el miler d’activitats organitzades durant la X Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Catalunya. La cerimònia de lliurament de premis serà el 15 de maig a Brussel·les, en el marc de la Green Week. Repassem els diversos cantidats.

En la categoria ‘Administracions’, ha estat nominat l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet per la Marató residu zero, una campanya per promoure l'esmorzar sostenible i saludable i reduir els residus que generen nenes i nens a l’escola. La campanya ha comptat amb la participació de tres escoles del municipi i 600 alumnes, a més de comptar amb la implicació de les famílies a través de cada AMPA, i ha aconseguit reduir un 33% la generació de residus d’envasos.


 

Categories: 
Municipis: 
BagesSant Vicenç de Castellet

Relacionats

Article

L'objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Notícia

Mollet del Vallès és una de les candidatures catalanes que optarà al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Butlletí