Jornada: Descobrim el territori en clau de sostenibilitat

dijous, 16 maig, 2019 - 09:00 a divendres, 17 maig, 2019 - 13:59
Sala d'Actes del Vagó. Recinte de l'Escola Industrial. Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona organitza una jornada el proper 16 de maig sota el títol Descobrim el territori en clau de sostenibilitat. L'objectiu és donar a conèixer i potenciar les iniciatives ambientals que existeixen arreu de Catalunya i sensibilitzar i educar en favor del medi ambient.

Es tracta d’una oportunitat per conèixer experiències que ens ajudin a descobrir el territori en clau de sostenibilitat i, a la vegada, d’una manera lúdica i actual.

Durant la jornada, que tindrà lloc al recinte de l’Escola Industrial de Barcelona, es presentarà Ecopunts Gaia, un mapa d’iniciatives ambientals a la província de Barcelona, que es construeix de manera col·laborativa amb la participació del món local, tant des les administracions com des de la ciutadania i petites empreses, cooperatives, etc., que pels seus productes o bones pràctiques siguin susceptibles a ser incorporades al mapa. El projecte compta amb un joc d’estratègia, amb la finalitat de despertar l’interès d’un públic inicialment no sensibilitzat en la temàtica ambiental.

 Captura de la pantalla d'inici de l'app d'Android "EcoPunts Gaia" creada per la Diputació de Barcelona.
Ja podeu descarregar-vos el programa 


La inscripció és gratuïta però cal confirmar l’assistència a través d’aquest formulari  online.

 


 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Notícia

Manifesta 15 Barcelona s’expandirà més enllà del centre de Barcelona i arribarà a la serra de Collserola, el Prat-Delta del Llobregat i el riu Besòs anomenats ‘nodes geogràfics’.

Notícia

Més d'un centenar de persones van omplir la Sala Francesca Bonnemaison en una celebració en què es va comptar amb una ponència inspiradora sobre decreixement i reconnexió amb la natura, amb la taula rodona “La Xarxa en transformació” i amb el reconeixement de les Bones Idees per canviar món 2022. Voleu descobrir-ne tots els detalls?

Reportatge
EN EL PUNT DE MIRA

Les característiques concretes ecosistèmiques i urbanístiques de Collserola fan que la gestió forestal i agrícola presenti reptes particulars.

Butlletí